PUBLICITAT

El TC admet que l'ingrés a presó de Puig va ser injustificada

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Emili Puig Foto: EL PERIÒDIC

Segons publicació del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el Tribunal Constitucional admet que l'ingrés a presó provisional d'Emili Puig va ser injustificat. Segons detalla la sentència, aquest fet «va vulnerar els seus drets a la defensa i a obtenir una decisió judicial fonamentada en Dret».

L'exgerent del FC Andorra va ser detingut el 29 de maig del 2013 arran de la investigació sobre el forat econòmic –de més de 300.000 euros i detectat en l'auditoria– i l'endemà la Batlle instructora va dictar un aute de processament contra ell «pel delicte major d'administració deslleial i pel delicte major de falsejament de comptes socials, i en el qual es decretava també la presó condicional», sense fixar un preu de fiança en considerar que hi havia perill de fugida. Puig va estar a la Comella durant prop de dos mesos i va recórrer aquesta sentència, que ara li dóna la raó.

L'AFER FC ANDORRA CONTINUA / En una segona sentència també publicada ahir al BOPA, el Tribunal Constitucional ha desestimat l'empara sol·licitada per Puig contra la decisió dictada per la Batllia de decretar secret de sumari de l'afer FC Andorra, que pressumptament salpica a Puig com a l'exgerent i que encara es troba en plena fase d'investigació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT