PUBLICITAT

Oliveras compleix amb la 38a posició en el gegant olímpic

  • L'andorrà volia haver estat entre els 30: «És el que volia, però penso que està bé»
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Marc Oliveras saluda el públic de Sochi. Foto: AGENCE ZOOM

Marc Oliveras ha estat la cara dels Jocs quan encara resta Mireia Gutiérrez per disputar l'eslàlom demà. L'esquiador andorrà va finalitzar el gegant d'ahir en la 38a posició, complint l'objectiu que li havia marcat la FAE de ser entre els 40 millors, però no el seu, ja que ell desitjava ser entre els 30.

Oliveras, que sortia amb el dorsal 67 –hi competien 109 corredors-, va ser 38è amb un crono de 2min 53,74s, a 8,45s del guanyador, el nord-americà Ted Ligety. Oliveras va finalitzar la primera mànega a 5,32 de Ligety en una primera baixada en què no van acabar 26 corredors, entre ells Joan Verdú. En la primera mànega l'andorrà va marcar el 41è millor temps amb 1min 26,40s. En la segona mànega va assolir la 38a posició final gràcies a un parcial de 1min 27,34s que el van deixar a un total de 8,45 segons del vencedor.

OLIVERAS, SATISFET / «He acabat dins dels 40, fora dels 30, que és el que volia, però penso que està bé. Els objectius estan complerts, i estic content d'acabar-ho tot», va dir ahir Oliveras, que va explicar que abans de la segona mànega havia tingut mal de panxa. Per la seva part, Carles Visa, director tècnic de la FAE, va lloar la seva actuació: «Molt bé el Marc, molt bé. Arriba a totes les curses i compleix els objectius de sobra. Hem d'estar contents i orgullosos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT