La selecció disputarà un amistós contra Indonèsia

ESCALDES-ENGORDANY

La setmana vinent, el dimecres 5, la selecció absoluta disputa el primer partit amistós de 2014 contra Moldàvia. Serà a l'Estadi Comunal a les 19.00h. Però no serà l'únic del curs, perquè ahir la FAF va informar que ja és oficial que el pròxim 26 de març el combinat que dirigeix Justo Ruiz tindrà un altre compromís, en aquest cas contra Indonèsia.

La cita amb els asiàtics serà a València en un lloc i hora encara per determinar. Indonèsia es troba en el 158è lloc del rànquing FIFA, i com a últims resultats ha obtingut un empat contra Xina (1-1) en el partit oficial de la preliminar de la Copa d'Àsia, disputat al mes d'octubre passat, i una victòria 2-0 contra Filipines en partit amistós, el passat 14 d'agost.

DERROTA DE LA FEMENINA / La selecció absoluta femenina va caure derrotada dimecres a la nit 5-1 contra el S.E. AEM, equip del grup 3 de la 2a Divisió espanyola. Les andorranes van empatar 1-1 en la segona part, però a partir del minut 85 van encaixar els altres quatre gols.