PUBLICITAT

Salvador Cardús inaugura el Curs Escolar

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Avui, 13 de setembre, el sociòleg, escriptor i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Salvador Cardús, serà l'encarregat d'inaugurar el curs escolar 2010-2011 de la Seu d'Urgell. La lliçó inaugural de Cardús, titulada Ben educats. En defensa de les convencions i l'autoritat, tindrà lloc a la sala de Sant Domènec a les vuit del vespre, en un acte presidit per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Alba.

L'acte, que va dirigit tant als professionals del món educatiu com a les famílies urgellenques, també s'homenatjarà als mestres i professors jubilats del passat curs, els quals han dedicat la seva vida professional a formar diverses generacions d'urgellencs i urgellenques.

FORMES I CONVENCIONS
La conferència Ben educats. En defensa de les convencions i l'autoritat versarà sobre el paper de les formes i les convencions en l'educació, així com una crítica de l'espontaneïtat i una defensa de l'autoritat transparent i l'obediència crítica. La docència i l'educació es donen la mà en un acte que s'ha volgut tingui el toc de solemnitat que sempre exigeix un nou curs escolar de benvinguda als alumnes i d'emotiva despedida a totes aquelles persones que han fet de la seva vida una vocació a la docència i una entrega a l'ensenyament al llarg dels anys i en el record actual de les generacions que han passat per les aules.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT