Marín es classifica per a les finals de l'última Copa del Món

• L'andorrà assoleix l'11è millor crono tot i fer dues frenades en la seva baixada
LA MOLINA

L'última prova de la Copa del Món de boardercross es disputa aquest matí a la Molina després que ahir en les classificatòries Lluís Marín obtingués el seu bitllet finalista amb l'11è millor crono de la jornada i en la primera mànega.

Lluís Marín va marcar ahir un temps de 49,05 segons, tot i que segons va explicar el seu entrenador, Pere Goicoechea, va tornar a fer dues frenades innecessàries, tal com ja li va passar a les classificatòries del passat dilluns a Veysonnaz (Suïssa), en la competició que va ser la seva tornada després dels Jocs Olímpics.

Ahir a la Molina, el millor temps de la jornada va ser compartit entre l'alemany Paul Berg i el rus Nikolay Olyunin, tots dos amb 48,25. Les finals d'avui, amb heats de quatre corredors –a Veysonnaz hi van ser de sis–, es disputaran des de les 11.30h fins les 12.45h. Marín surt en vuitens de final en el heat 6, amb l'espanyol Regino Hernández, l'italià Michele Godino i l'alemany Martin Noerl. En quarts de final podria enfrontar-se a Pierre Vaultier.

BIATLÓ: SOULIÉ, SPRINT A KONTIOLAHTI / Kontiolahti (Finlàndia) acull avui un segon sprint de 7,5km en la Copa del Món. Laura Soulié torna a ser a la sortida, ara amb el dorsal 32, i amb la intenció de classificar-se per a la prova de persecució de demà diumenge.