PUBLICITAT

El River es complica la vida en perdre amb el Barça

  • La diferència amb Palencia es redueix a un triomf, però depèn d'ell mateix
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Cal assumir que ningú no contemplava la possibilitat, però el filial del FC Barcelona va derrotar 80-77 el passat dissabte en el Palau Blaugrana un BC River Andorra MoraBanc que es complica la vida d'aquesta manera. Els andorrans ara han vist com les diferències amb el seu màxim perseguidor, el Quesos Cerrato Palencia, s'han reduït a la mínima expressió. Només una victòria de diferència. El pròxim divendres es viurà una jornada d'autèntic infart al Poliesportiu d'Andorra.

Amb la derrota del BCA i la victòria el dia anterior del Palencia a casa seva contra el Cocinas.com (65-69) fa que les diferències entre els dos equips hagin quedat en només una victòria. Això en realitat segueix significant que el conjunt andorrà manté les seves opcions d'ascens intactes perquè continua depenent de sí mateix, però també és cert que hi afegeix pressió perquè, en tot cas, ja no es pot fallar. El pròxim divendres a les 21.00h el Poliesportiu rep el duel entre el River MoraBanc i el Leyma Coruña. Els gallecs van perdre a la pista del cuer Planasa Navarra (71-67), i necessiten sumar si volen seguir amb opcions de mantenir-se en la lluita. Però, la jornada de divendres inclourà el complicat duel del Quesos Cerrato Palencia a la pista del Breogán de Lugo, que ocupa la 4a posició de la competició a dues victòries dels palentins.

Vista la situació, no hi ha res decidit, més bé tot el contrari, i el cos tècnic del River MoraBanc n'és conscient. Al final del matx de dissabte contra el Barça, el tècnic Joan Peñarroya analitzava la derrota amb un missatge clar: «Aquest ambient que ens envolta de que sembla que tot estigui fet, pensant en quin moment pugem... se li dóna molt poc valor a les victòries i (contra el Barça), no és culpa de l'entorn, sinó de l'equip i meva, no hem vingut preparats i no ens hem cregut que un equip amb el talent com el Barça ens pogués guanyar. D'aquí que no hem sigut un equip sòlid».

En tot cas, observant la situació des d'una mirada positiva, potser caure al Palau servirà de revulsiu per a la plantilla andorrana, vista la línia que està agafant l'equip que sembla que no arriba a fer el pas ara que té l'ascens a l'ACB a tocar.

PEÑARROYA AGRAEIX EL SUPORT AL PALAU / «La gent té la possibilitat de gaudir del que li pot donar aquest equip», va manifestar al final del matx de dissabte el tècnic, que va voler destacar el desplaçament de més d'un centenar de seguidors. «Ens sap greu per la derrota», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT