El Santa Coloma tomba el Lusitans abans del 'play-off'

• L'equip de Richard Imbernón s'imposa gràcies a dues dianes de Lain
ESCALDES-ENGORDANY

Alejandro Romero i Franclim Soares lluiten per la pilota, ahir al Comunal Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

No hi ha res millor que un cop moral, un avís a navegants. Ahir el FC Santa Coloma es va imposar 2-0 al Lusitans, que ha estat dominador al llarg de la temporada. Amb aquesta victòria, l'equip de Richard Imbernón acaba la fase regular de la lliga al capdavant de la classificació i afronta els play-offs pel títol amb dos punts per davant.

32 són els punts que suma ara el FC Santa Coloma, pels 30 amb què es queda el Lusitans, que són els mateixos que el Sant Julià, que ahir també va derrotar 1-2 l'Encamp. En el matx pel lideratge, disputat a l'Estadi Comunal, Santa Coloma i Lusitans van oferir un matx que només es va decidir a partir del minut 76, quan Juan Fernando Lain va marcar el primer gol per al seu equip. Només quatre minuts més tard, en el 80, el mateix jugador sumava la segona diana per al seu equip i deixava gairebé sense marge de reacció a un Lusitans que ahir va rebre un cop moral important.

En els altres duels de la jornada, el Sant Julià va vèncer l'Encamp a Aixovall amb suspens perquè els encampadans es van avançar en el 63 gràcies a Llanas. Girau en el 68 i Molina en el 71 van capgirar el marcador a favor dels lauredians, que empaten a 30 punts amb el Lusitans.

Per altra part, l'UE Santa Coloma no va tenir cap problema per desfer-se del CE Principat per un clar 7-0, amb dos gols de Bernat i Boris Anton, i un de Gabi Riera, Crespo i Gerard Aloy. Per últim, el FC Ordino i l'Inter Club Escaldes van empatar 1-1 amb gols de Marinho, que va avançar els ordinencs en el minut 55, i Lopes (minut 77).