PUBLICITAT

Ausàs visita Alins i inaugura la plaça del nucli urbà d'Araós

  • Els treballs han costat 108.304 euros i han estat finançats en un 95% pel PUOSC
  • Ausàs també ha visitat el consultori mèdic al nucli d'Ainet de Besan
EL PERIÒDIC
ALINS

Periodic
Un moment de la visita del Conseller. Foto: ACN

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar diumenge la nova pavimentació i el parc infantil de la plaça del nucli d'Araós, al municipi d'Alins (Pallars Sobirà). A l'acte també va participar l'alcalde d'Alins, Josep Poch, i el coordinador territorial de Governació a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy. La remodelació de la plaça ha permès pavimentar de nou tota la superfície i, a la vegada, construir un petit parc infantil amb jocs de fusta i paviment de seguretat contra caigudes. A la plaça també s'hi ha instal lat una font i diversos bancs i s'hi ha plantat arbres. Els treballs han costat 108.304 euros i han estat finançats en un 95% pel PUOSC.

Abans de la inauguració, el conseller ha fet una visita institucional a l'Ajuntament d'Alins, on ha signat en el Llibre d'Honor del municipi, i ha visitat la nova pavimentació del pàrquing de la Farga i les obres de millora dels carrers de les escoles i del canal, així com l'arranjament del pati de les escoles. Gràcies a aquesta obra, es col.locarà una barana de protecció al carrer de les escoles, es renovarà el paviment i s'instal.laran diferents aparells d'esbarjo com són gronxadors i tobogans a la zona del pati.

VISITES D'OBRES
El conseller Ausàs també va visitar el nucli d'Ainet de Besan, al municipi d'Alins i, en concret, les obres del consultori mèdic i les tasques d'adequació d'un terreny municipal per a zona pública d'esbarjo. Aquests projectes permeten, per una banda, rehabilitar l'edifici on hi ha el consultori mèdic per tal de separar-lo de la vivenda en la que es troba i també adequar-lo a les normes d'accessibilitat i ús públic. D'altra banda, també s'estan fent treballs de pavimentació d'un terreny municipal per adequar-lo a zona d'esbarjo. A la zona s'hi instal.larà un nou enllumenat públic, una font d'aigua i nou mobiliari urbà.

En total, Governació inverteix 361.000 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per finançar les actuacions en aquest municipi del Pallars Sobirà. Pel que fa al quinquenni 2008 - 2012 del PUOSC, Governació inverteix 1 milió d'euros al municipi. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT