PUBLICITAT

El club confirma que Trias acabarà la temporada

  • El CAI Saragossa contacta amb el BC Andorra per conèixer «la situació contractual» del pivot català
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordi Trias, durant un entrenament amb el River MoraBanc al Poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

Des de Saragossa es va obrir un altre front per al River MoraBanc ja que el CAI va contactar amb el club andorrà per tal de conèixer «la situació contractual» del pivot Jordi Trias. La intenció era veure si el català podia reforçar la pintura dels aragonesos en el play-off pel títol.

La resposta del club andorrà, però, ha estat la de confirmar no només la continuïtat del jugador, sinó que el director general, Francesc Solana, va afirmar ahir que acabarà la temporada sí o sí amb la samarreta del River MoraBanc: «Hem rebut l'interès del CAI per saber com podríem fer perquè marxés, però la nostra intenció és que acabi aquí la temporada». Solana, a més, va recordar que el català «té contracte fins a final de temporada» i una campanya més en cas que l'equip estigués a l'ACB. Amb tot, el director general no va negar la possibilitat que Trias marxés a jugar el play-off pel títol de l'ACB amb el CAI i tornés per ser al River la pròxima temporada, sempre que l'equip andorrà hagi acabat la competició.

TRIAS, NOVAMENT EN EL CINC IDEAL / El pivot continua oferint registres de vertigen. Aquesta passada jornada va tornar a ser al cinc ideal. Trias va sumar 28 de valoració gràcies als 21 punts, 10 rebots, una assistència i les nou faltes rebudes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT