PUBLICITAT

Peñarroya: «Divendres jugarem bé i donarem una bona resposta»

  • El tècnic defensa la plantilla: «Aquest equip no m'ha donat mostres que no estigui preparat»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Joan Peñarroya es mostra sempre seriós i contundent en les seves declaracions reafirmant el seu discurs habitual que no hi ha res fet i que el bàsquet és una caixa de sorpreses. Ahir tenia raons suficients com per mostrar encara més aquest tarannà, perquè el toc d'atenció del cap de setmana ha de fer reaccionar la seva plantilla: «Divendres jugarem bé i donarem una bona resposta davant del nostre públic». El River MoraBanc continua depenent de sí mateix, és cert, però el que es vol evitar és una davallada mental, una baixada del ritme perquè el cap congeli el físic. «Aquest equip no m'ha donat mostres que no estigui preparat per als objectius que ens hem ficat», va manifestar.

La derrota contra el Barça i la victòria del Palencia del cap de setmana deixen una victòria de marge als andorrans. La pròxima jornada, el River MoraBanc rep al Poliesportiu divendres a les 21.00h, el Leyma Coruña, mentre que el Palencia visita dissabte a les 20.30h el Breogán de Lugo. Les opcions d'ascens dels andorrans continuen sent les mateixes que el cap de setmana anterior. És a dir, si el BCA guanya divendres i el Palencia perd dissabte, ja estarà fet, però Joan Peñarroya no vol ni parlar-ne del tema: «M'és absolutament igual el que faci el Palencia». El tècnic considera que «en el món de l'esport», les coses no es poden tancar abans de temps, i menys un títol de lliga o un ascens: «Dissabte vam rebre un cop, però l'equip està seré i sap que guanyar una lliga costa molt».

MOLTA AUTOCRÍTICA / Peñarroya no s'amaga, i ahir insistia en l'autocrítica i confiava en què la plantilla pensés el mateix. «El vestidor està tocat perquè si no ho estigués jo estaria encara més emprenyat». El tècnic va reconèixer els problemes de l'equip dissabte al Palau: «Si nosaltres no estem bé al darrere, normalment al davant estem pitjor, i això es va veure en els tirs del Barça i en els nostres».

El tècnic creu que es va inflar massa el globus de la feina feta, i que ara toca recuperar sensacions i enllestir un treball de tota una temporada: «Jo el primer, estàvem convençuts que no es podria perdre contra el Barça, però ja hem vist que no era impossible». «Hem deixat de gaudir de les victòries, i guanyar costa molt», va insistir-hi. «Segurament no estàvem preparats», va dir.

SCHREINER JA FA TIR / Thomas Schreiner, que és baixa des de principis d'any per lesió, evoluciona en la seva recuperació i ja ha fet les seves sessions de tir amb l'equip. Amb tot la seva presència en competició s'ha d'estudiar encara, i per això el base viatja avui a Barcelona per saber si la seva lesió està en bon punt. Ahir, però, Peñarroya va confirmar que en tot cas l'austríac no jugaria divendres contra el Leyma Coruña per la manca de rodatge. Per altra part, s'espera que el base Éric Sánchez torni als entrenaments aquesta setmana i que pugui estar disponible per ajudar l'equip divendres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT