PUBLICITAT

Schreiner rep l'alta i espera poder estar contra Navarra

  • L'austríac assumeix que necessita rodatge: «Vull ajudar l'equip»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Schreiner treballarà per estar davant del Planasa Navarra Foto: ÀLAEX LARA

En pocs dies l'actualitat del BC River Andorra MoraBanc ha passat de no tenir bases disponibles i el seu pivot estrella flirtejant amb la sortida del club, a mantenir Jordi Trias en la disciplina de l'equip, recuperar per al pròxim divendres (Poliesportiu, 21.00h, contra el Leyma Corunya) el base Éric Sánchez i ahir l'altre director de joc, Thomas Schreiner, que ahir va rebre l'alta mèdica, tot i que no estarà per jugar almenys aquesta setmana. «Vull ajudar l'equip», va assegurar ahir, tot assumint que encara no podrà jugar fins, almenys, el matx contra el Planasa Navarra.

«Estic molt content de tornar a entrenar», va dir ahir el jugador just abans de la sessió de la tarda, en la qual no hi va participar amb la resta del grup. «Veurem quan ho puc fer amb tots», hi va afegir. La seva incorporació a la dinàmica es farà de mica en mica, ja que el que necessita el jugador ara mateix és rodatge per tornar a agafar el ritme de competició. «Jo vull ajudar l'equip, però no sé quan podré jugar. Aquest divendres no, però espero poder ajudar contra el Navarra». El jugador, en tot cas valorava sobretot que estava recuperat: «El més important és que podré jugar».

El jugador va patir la lesió de la cama dreta durant el matx a la pista del Peñas Huesca de principis d'any. L'abast de la lesió va ser fractura de la meseta tibial de la cama dreta. Ahir el jugador es va limitar a fer tir a cistella, mentre la resta de l'equip, incloent Éric Sánchez, formaven part de la sessió completa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT