Oliveras és 17è al Nacional júnior de França de descens

MÉRIBEL

Marc Oliveras va ser el millor andorrà en el descens corresponent al Campionat de França júnior que es va disputar ahir a l'estació francesa de Méribel. El corredor del primer equip de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va obtenir la 17a posició, a poc més de dos segons del primer classificat, el gal Valentin Giraud Moine.

Així mateix, Robert Solsona va acabar en la 52a plaça amb 94.70 punts; Josh Alayrach, 58è amb 101.52; i Àxel Esteve, 59è amb 102.25 que milloren els 111.95 que en tenia en la 10a llista de la FIS.

Avui continua el Campionat Gal júnior amb la disputa del supergegant i la supercombinada masculins en el qual hi haurà la mateixa representació, a més de l'eslàlom femení, en el qual hi hauran a la línia de sortida Carmina Pallàs, Sara Raméntol i Mireia Gutiérrez.

DUES COPES DEL MÓN MÉS / D'altra banda, en biatló comença avui la darrera dita de Copa del Món a Oslo (Noruega) amb Laura Soulié, que partirà amb el dorsal 10 en l'esprint de 7,5 km. Si queda entre les 60 primeres farà dissabte la prova de persecució. L'andorrana viurà l'última prova internacional de la temporada 2013-2014. En freestyle també hi ha Copa del Món a l'estació suïssa de Silvaplana, amb la presència del jove andorrà Carlinhos Aguareles Loan. Avui es disputen entrenaments oficials i demà, les qualificacions.