PUBLICITAT

Llovera rep 15.000 euros del Govern per participar al Dakar

  • L'andorrà obrirà dissabte l'Espanyol de terra al 3r Ral·li Terres Altes de Lorca
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera. Foto: EL PERIÒDIC

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) va fer pública ahir l'ajuda que ha rebut el pilot Albert Llovera per la seva participació a la passada edició del Ral·li Dakar. L'andorrà ha rebut 15.000 euros, segons s'especifica a l'edicte, que arriben des dels Serveis del cap de Govern.

Llovera, que va dir adéu a la competició dakariana a pocs dies de finalitzar, torna aquest cap de setmana a les curses amb la disputa de la tercera edició del Ral·li Terres Altes de Lorca, que obre el calendari del Campionat d'Espanya de terra.

Amb l'Abarth Grande Punto S2000 i novament amb el copilot Àlex Haro, Llovera intentarà entrar en la lluita pel títol al grup N, en una cursa que sumarà dissabte 391.60km, dels quals gairebé 100 seran de velocitat.

«Solament fa falta mirar els inscrits per adonar-se que el campionat ha crescut tant a nivell de quantitat com de qualitat pel que fa als possibles rivals. Per a mi això és un estímul», va afirmar l'andorrà. L'Abarth del pilot del Principat no patirà variacions substancials: «A PCR han fet un repàs a fons i les sensacions en el test que hem fet han estat molt bones. L'Abarth segueix sent molt competitiu».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT