PUBLICITAT

El Sant Julià espera vèncer i entrar en la lluita per l'ascens

  • Els lauredians s'enfronten a casa contra l'Altafulla, rival en hores baixes, dissabte a les 19.00h
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge d'un partit del CE Sant Julià, al Centre Esportiu lauredià Foto: CE SANT JULIÀ

Qui ho anava a dir, tal com ha s'ha desenvolupat la temporada amb la infermeria del CE Sant Julià en constant ebullició, que al mes de març l'equip lauredià tindria l'opció de pensar en lluitar per l'ascens. Demà dissabte, a les 19.00h, reben l'Altafulla, rival directe en aquesta lluita però en hores baixes. El duel és dels que marquen una campanya.

El CE Sant Julià suma 32 punts en 19 partits, mentre que l'Altafulla en suma 33 amb un partit menys. Els lauredians són sisens, mentre que els catalans cinquens. La batalla està servida, perquè els quarts classificats, el Col·legi Sant Ángel, és a tres punts de l'equip de Talín Puyaltó, i el tercer, l'Sport Esplugues, a cinc. Les diferències són ben curtes i les possibilitats hi existeixen, així que des del club lauredià es confia en el matx de demà per fer un pas endavant molt important.

La lliga en Tercera Nacional encara té corda, perquè aquesta serà la 21a jornada i en són 30 les que hi ha en joc, però si el Sant Julià guanya demà, hi haurà molt camí fet. Les opcions, a més, hi són, perquè l'Altafulla, que és un dels equips amb més pressupost de la categoria i que aspirava a tot, viu una situació complicada amb jugadors que no cobren i un ambient enrarit. Amb una plantilla amb futbolistes que han jugat fins i tot a Segona Divisió, l'Altafulla ha de ser l'11a víctima dels andorrans. Els catalans arribaran necessitats: només han assolit dos empats en les últimes cinc jornades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT