Soulié, 47a a l'sprint de l'última cita amb la Copa del Món

• Als Nacionals de França, Gutiérrez 18a en eslàlom, Oliveras 40è en SG i Alayrach 30è en SC
OSLO / MÉRIBEL / SILVAPLANA

Soulié, després del tir en una de les curses dels passats Jocs de Sochi Foto: VIANNEY THIBAUT / AGENCE ZOOM

Jornada atapeïda ahir per als corredors de la FAE. En biatló, Laura Soulié va assolir la 47a posició als 7,5km sprint de l'ultima cita de la Copa del Món que continua demà a Oslo amb la cursa de 10km persecució. Per altra part, mentre a Silvaplana el rider Carlitos Aguareles Loan va ser a l'última sessió d'entrenaments abans de les qualificacions per a les finals d'aquest matí de la Copa del Món, a Méribel hi competia l'equip d'esquí alpí en el supergegant (Marc Oliveras 40è) i supercombinada (Josh Alayrach 30è) en homes, i l'eslàlom (Mireia Gutiérrez 18a) en dones.

La 9a Copa del Món de biatló es disputa a Oslo Holmenkollen. Laura Soulié va ser 47a en els 7,5km sprint, amb només una errada en la segona tirada, i a 2min 12,3s de la guanyadora, Darya Domracheva (Bielorússia), i a només 29 segons de la 30a posició, que és l'objectiu per demà en la prova de persecució en què Soulié haurà de remuntar.

ALPí: NACIONALS DE FRANÇA / Els Campionats de França d'esquí alpí que es disputen a Méribel van obrir el foc en categoria femenina amb l'eslàlom. Mireia Gutiérrez va finalitzar en la 18a posició després de ser 12a en la segona mànega. Per la seva part, Carmina Pallàs va quedae fora en la segona mànega i Sara Raméntol no va superar la primera.

En homes, el supergegant va deixar Marc Oliveras en la 40a posició, a 3,94s del guanyador, l'italià Matteo Marsaglia. Així mateix, en la 49a plaça va acabar Josh Alayrach a 4,41s, mentre que Àxel Esteve va ser 56è a 5,07s, i Robert Solsona 60è a 6,07s. Després, en la supercombinada, no van acabar ni Esteve ni Oliveras, i el millor va ser Alayrach, 30è a 8,47s del guanyador, el francès Alexis Pinturault. Solsona, per la seva part, va acabar 34è, a 10,82s. Avui es disputa el gegant, tant en categoria masculina com en femenina.