PUBLICITAT

Eguiguren proposa solucions pel fracàs empresarial

  • El consultor diu que els problemes de liquiditat tenen motius ocults
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la xerrada d'Eguiguren, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

L'empresari, escriptor i consultor Marc Eguiguren va realitzar ahir una conferència a Andorra en què va oferir una visió del fracàs empresarial, analitzant-ne les causes més habituals i detallant-ne antídots i solucions. La xerrada va tenir lloc en el marc d'un esmorzar organitzat per l'entitat bancària MoraBanc, i destinada a empresaris i clients del país.

Des d'una visió humanista, Eguiguren va explicar com els problemes de liquiditat, de competitivitat o comercials que poden presentar moltes empreses al llarg de la seva vida professional tenen normalment motius ocults diferents als més aparents, com poden ser la crisi, la manca de crèdit o la competència de certs països, etc.

Després d'ocupar càrrecs directius a bancs internacionals i grans empreses, actualment Marc Eguiguren forma part de diferents consells d'administració i compagina aquesta tasca amb la d'articulista especialitzat en gestió empresarial.

El consultor a publicat diversos llibres sobre filosofia a les empreses com ara Empresa 3.0: Polítiques i valors corporatius en una cultura empresarial sostenible i Per què fracassen les organitzacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT