PUBLICITAT

El Govern pagarà part del que va costar el CAP d'Encamp

  • L'Executiu s'ha compromès a destinar 300.000 euros
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El Centre d'Atenció Primària d'Encamp Foto: COMÚ D?ENCAMP

El Govern i el Comú d'Encamp han arribat a un acord en relació al pagament del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la parròquia. Tal com ha explicat el mateix comú en un comunicat de premsa, el Govern s'ha compromès a destinar 300.000 euros del pressupost del 2015 a compensar la despesa que va haver de fer fa uns anys l'administració comunal. Fins l'any 2003, el CAP s'ubicava a l'interior del Complex Esportiu i Sociocultural, però aleshores, el comú va veure la necessitat d'habilitar un nou edifici, que oferís més espai i comoditat. Com que en aquell moment no va arribar a cap acord amb el Govern, el comú va haver d'assumir en solitari el cost de tota l'obra.

Ara, amb aquest acord, el Govern aportarà 300.000 euros per tal de compensar una part de la despesa que es va haver de fer aleshores. Tal com ha explicat el cònsol menor encampadà, Jordi Torres, això ha estat possible «gràcies al seguiment fet pel comú i pels consellers generals de la parròquia, i a través del diàleg mantingut amb l'Executiu». Torres també ha explicat que està previst que aquests diners vagin destinats a «petites inversions per millorar el benestar dels ciutadans de la parròquia».

En aquest mateix comunicat, el cònsol menor recorda que la situació financera del comú en els últims dos anys ha estat complicada. Tot i això, ha assegurat que la feina feta des de la majoria per tal de millorar-la ha estat constant, i ha indicat que s'estan tancant les negociacions amb les entitats bancàries que han de dotar al comú d'una major disponibilitat econòmica. En aquest sentit, ha assegurat que quan estiguin enllestides es farà una reunió de poble per poder explicar la tasca realitzada els dos últims anys així com les previsions d'inversió futures.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT