PUBLICITAT

Burles a la Generalitat pel 'regal' a Andorra

  • La premsa espanyola critica Catalunya per gastar-se 10 milions en una infraestructura que beneficiarà el Principat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra ha rebut un regal de la Generalitat de Catalunya. Un regal de 10 milions d'euros en forma d'aeroport que, malgrat situar-se en territori català, tindrà com a principal beneficiari el Principat.

Aquest és el parer de El Confidencial, mitjà de comunicació espanyol que, un cop s'ha fet públic el pla urbanístic de la nova infraestructura, asseguren que la Generalitat «ha convertit l'aeròdrom de la Seu d'Urgell en l'aeroport La Seu-Andorra amb l'objectiu de portar turistes russos al Principat». Critiquen que el Govern català s'hagi gastat fins la data d'avui 10 milions i que malgrat la inversió reconegui en aquest pla urbanístic que a nivell turístic Catalunya pràcticament no en sortirà beneficiada.

El mitjà espanyol també parla de la creació d'una nova companyia, Air Andorra, en un inici amb capital andorrà i ara amb capital 100% català, amb Rafael Calabria i el notari Enric Viola, fill de l'exalcalde de Barcelona, Joaquim Viola, al capdavant.

Finalment, també es fan ressò dels intents del conseller de Territori, Santi Vila, per firmar un conveni amb Andorra perquè assumeixi part dels costos operatius de l'aeroport. Però per ara «els andorrans no han posat ni un duro».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT