PUBLICITAT

La Seu inaugura el curs amb un homenatge als mestres jubilats

  • Batalla remarca que a la ciutat l'educació que ofereixen els centres educatius és de qualitat
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va celebrar aquest dilluns al vespre la inauguració oficial del nou curs escolar 2010-2011 amb la conferència Ben educats. En defensa de les convencions i l'autoritat que va impartir el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Salvador Cardús. En l'acte també es va retre homenatge a mestres i professors dels centres educatius de la ciutat que s'han jubilat el passat mes de juny.

En la presentació d'aquest inici de curs tant davant representants de la comunitat educativa com de famílies urgellenques, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va remarcar que a la ciutat "l'educació que ofereixen els diversos centres educatius és de qualitat". Per la seva part, la regidora d'Educació, Mireia Alba, va manifestar que per segon any consecutiu l'ajuntament urgellenc ha volgut donar el tret de sortida al nou curs escolar amb un acte senzill però digne, per reconèixer públicament la important tasca docent de mestres i professors de la Seu que s'han jubilat al finalitzar el passat curs.

Pel que fa al contingut de la conferència que va pronunciar cardús, el sociòleg i escriptor va voler desfer els tòpics que hi ha en el món educatiu els quals deriven en "un pessimisme excessiu fonamentat en una confusió profunda". Cardús va voler demostrar en el seu anàlisi que l'escola funciona bé i que on cal posar èmfasi és en les formes d'organització tant dins l'escola com a les famílies.

L'acte es va tancar amb un homenatge a mestres i professors dels diversos centres educatius de la Seu. Els homenatjats han estat el professor Lluís Orfila de l'institut Joan Brudieu; les mestres Montse Cerqueda i Carme Llimós de l'escola Pau Claris; la mestra Montse Ribot de l'escola Albert Vives; i Amadeu Nadal i Cesc Ferrer del col.legi La Salle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT