PUBLICITAT

Més de 100 pistes obertes i «bona neu» a Grandvalira

  • L'estació està al 85% del seu rendiment i amb gruixos de fins a 150 cm.
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un treballador de pistes arregla una senyalització, la setmana passada Foto: ÀLEZ LARA

grandvalira encara els últims dies de la temporada d'hivern, que es tanca el proper dilluns, coincidint amb el final de les festes de Setmana Santa. L'estació andorrana prepara aquesta darrera setmana de campanya amb «bones condicions de neu i una gran oferta d'activitats pels nombrosos esquiadors que s'esperen», va informar ahir.

Per un costat, el domini pirinenc tindrà oberta la major part de la seva superfície esquiable, amb més de 100 pistes i al voltant de 185 quilòmetres disponibles. La neu acumulada té uns gruixos que van des dels 40 fins als 150 centímetres.

Les previsions del temps indiquen que durant els propers dies «les temperatures seran suaus i no s'esperen precipitacions». La gran majoria de les instal·lacions del domini, restaurants, escoles, snowparks i la resta de serveis estaran en funcionament, amb la qual cosa Grandvalira «es trobarà a prop del 85% del seu rendiment».

Paral·lelament, en aquesta recta final de temporada el domini andorrà ofereix preus especials tant en activitats d'aventura, on els descomptes arriben al 50%, com als serveis de l'Escola d'Esquí i Snowboard, on aquests descomptes són del 20%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT