PUBLICITAT

Concurs per condicionar un CAP a Andorra la Vella

  • Obert el procés per a la 2a fase de condicionament de l'edifici de les Boïgues
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Govern ha aprovat l'obertura d'un concurs de selecció d'un professional de l'arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament d'un Centre d'Atenció Primària a Andorra la Vella. El concurs s'adreça a professionals de l'arquitectura que poden fer treballs d'aquesta naturalesa.

El projecte ha de recollir les tasques de condicionament del local que el Comú d'Andorra la Vella ha posat a disposició del Ministeri de Salut i Benestar, d'uns 100 metres quadrats aproximadament.

El Govern va assenyalar que la modalitat de contractació és urgent atesa la necessitat, manifestada pel Ministeri de Salut i Benestar, de disposar de la instal·lació completament acabada el més aviat possible, i considerant que el termini de deu dies hàbils per elaborar la proposta econòmica és àmpliament suficient. La data límit de presentació de les ofertes serà fins el dia 8 de maig.

D'altra banda, El Consell de Ministres ha acordat obrir un concurs de selecció d'un professional de l'arquitectura per a la redacció de la segona fase del projecte i direcció de les obres de condicionament de dependències administratives a l'edifici de les Boïgues, a Escaldes-Engordany.

El Govern va assenyalar que el concurs s'ha contemplat com un concurs de mèrits obert als professionals de l'arquitectura que poden efectuar treballs d'aquesta naturalesa a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT