PUBLICITAT

Vila: «De moment ningú ha demostrat que hagi fet res»

  • El conseller «no té ganes» de tornar-se a presentar a les comunals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vila, en una sessió recent del Consell de Comú d'Andorra la Vella Foto: TONY LARA

el membre de Socialdemocràcia i Progrés, Josep Vila, va ser acusat d'exhibicionisme per una nena de quinze anys el passat mes de setembre. Des d'aleshores l'assumpte està en mans de la justícia, i Vila no vol fer declaracions al respecte fins que es tanqui el cas. El que sí que va explicar és com li ha afectat l'acusació. Vila va reconèixer que «quan va passar tot em vaig plantejar si havia de dimitir, perquè hi havia hagut el cas del company Marc Cornella, que sí que va dimitir». Però va explicar que «jo, a diferència, no he fet res, i penso que si hagués fet un pas en fals podria donar peu a pensar que si marxo és que ho he fet». Així, va recordar que de moment «ningú ha demostrat que hagi fet res, tot i que hi hagi gent que s'empenyi o que tingui moltes ganes de que hagi fet alguna cosa».

D'aquesta manera, Vila va assegurar que està «tranquil», però que ha patit per culpa d'aquesta acusació, i que sobretot lamenta que «la meva família ha patit. Tinc una filla menor d'edat que també pateix, i això és el que em preocupa». Va revelar a l'ANA, a més, que «jo he recuperat la tranquil·litat», però que evidentment al principi «és una patacada perquè no entens per on ve».

No obstant, Vila va declarar que els seus familiars i amics, la gent que el coneix de tota la vida «em fan costat», perquè subratlla que «hi ha coses que són impensables que les hagi fet», i que «jo tenia el meu històric irreprotxable». De fet pensa que «ha sigut un error i d'aquí hi ha hagut un procés que ha acabat com ha acabat».

De cara a les properes eleccions comunals, Vila va indicar que «jo no tinc ganes de tornar-hi», però que «ja no en tenia abans». De cara a un futur reconeix que «no vol dir que algun dia no acabi tornant, però per ara no tinc ganes de ser candidat a res».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT