PUBLICITAT

Vallnord tanca l'hivern amb un 5,67% més de dies d'esquí

EL PERIÒDIC
LA MASSANA / ORDINO

Les pistes d'esquí van donar ahir per finalitzada una temporada positiva. Si Grandvalira anunciava fa uns dies que havia superat el milió i mig de dies d'esquí venuts i per tant també les dades de la temporada anterior, en el cas de Vallnord van informar ahir que han aconseguit vendre un 5,67% més de dies d'esquí que l'any passat. En total, al llarg de la temporada s'han registrat 741.343 dies d'esquí, l'any passat van ser 701.553 dies. Des de Vallnord es van mostrar satisfets amb aquest increment. El nombre de dies d'esquí que es va aconseguir l'any passat es va superar, de fet, el passat 5 d'abril.

Per sectors, els que en surten més ben parats són els de Pal i Arinsal, ja que sumen fins a 565.974 dies d'esquí. El sector d'Arcalís, mentrestant, s'ha vist «penalitzat per les dificultats d'accés que ha patit alguns dies de la temporada». Aquest fet, doncs, ha fet que el creixement hagi estat «més moderat», amb un total de 175.369 dies d'esquí.

Per mercats, destaca la crescuda del britànic, del 15%. També ha augmentat «de manera considerable» el francès. Finalment, el client de proximitat, català i espanyol, «es manté estable i es confirma que quan les condicions de neu són optimes, hi ha una gran mobilitat». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT