PUBLICITAT

El servei Proper Bus ja es pot consultar al web d'Interurbana

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Cooperativa Interurbana Andorrana va informar ahir que com a continuació del projecte Proper Bus (el qual es troba en l'actualitat en període de proves), desenvolupat en col·laboració amb Andorra Telecom, ja es pot consultar el servei a través del web www.interurbana.ad.

L'usuari només ha d'indicar el sentit de la línia i la parada on es troba i en pocs segons li apareixerà un text amb la posició del bus i el temps aproximat que trigarà en arribar. De moment, aquest servei està operatiu per a la línia del Bus Exprés.

A més a més, la Cooperativa Interurbana disposa d'un web adaptat per a dispositius mòbils que facilita l'accés al servei Proper Bus a través de qualsevol telèfon mòbil.

Aquest és un pas més després que el passat febrer es posés en marxa el servei Proper Bus amb el qual, a través d'un missatge de text al 124 amb la paraula BUS, seguit d'espai, i el número de la parada, l'usuari sap el temps aproximat que triga el bus en arribar al destí on està esperant o on vol agafar el transport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT