PUBLICITAT

Un ós es fuga de les muntanyes

  • L'Óssa voltarà per la parròquia encampadana per promocionar la seva oferta turística estival
CLARA GARNICA
ENCAMP

Periodic
Torres s'abraça a l'Óssa, ahir a l'entrada del Comú d'Encamp Foto: ÀLEX LARA

No s'espantin si a partir d'avui veuen un ós circular traquil·lament per la parròquia d'Encamp. S'ha escapat del seu hàbitat natural, tal i com ell mateix explica en un vídeo al seu blog (dins www.encamp.ad), però no és perillós. Va marxar perquè «s'avorria de tant dormir i pescar» i perquè «necessitava un canvi». Ara té un nou objectiu: promocionar l'oferta turística i d'oci estival de la parròquia encampadana.

L'Óssa, tal i com la va anomenar ahir el cònsol menor d'Encamp, Jordi Torres, és un personatge «simpàtic i amigable», i a la vegada un animal «molt arrelat entre els encampadans». Una combinació perfecte, per tant, per captar l'atenció tant de turistes com dels propis nacionals. Se la veurà en diversos actes de país (avui ja farà acte de presència, repartint roses de Sant Jordi al Pas de la Casa) i també estarà molt activa a les xarxes socials. «La farem treballar força», va assegurar la directora de Promoció Econòmica i Turisme d'Encamp, Anna Majoral.

Així, tindrà el seu propi blog on explicarà les seves aventures com a nova resident encampadana, serà present a les xarxes socials del Comú i també disposarà d'un canal de Youtube i d'Instagram, a través del qual s'organitzaran sortejos. L'Óssa ensenyarà el país i el patrimoni mitjançant fotografies i vídeos.

Però la seva activitat no només es concentrarà dins del territori andorrà. Els culès també se la trobaran a la pàgina web del Futbol Club Barcelona. Paral·lelament, l'Óssa farà uns quants viatges a la capital catalana, per assistir als playoff de l'ACB al Palau Blaugrana, quan jugui el Barça.

Amb tot, si veieu l'Óssa, no li sigueu indiferents. Majoral va explicar que sovint portarà a sobre regals, com 2x1 al Funicamp, passes gratuïts o d'altres ofertes relacionades amb propostes turístiques i culturals de la parròquia. Precisament el Funicamp és un dels atractius sobre el qual girarà l'oferta d'estiu d'aquest 2014. El comú vol millorar-ne la comunicació, per tal que sigui més conegut tant entre els turistes com entre la gent del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT