PUBLICITAT

Naturlàndia rep un 88% més de visitants per Setmana Santa

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un dels animals del parc, aquest hivern. Foto: ÀLEX LARA

Bon balanç de Setmana Santa de Naturlàndia, que va rebre més de 7.500 persones entre els passats 17 i el 21 d'abril. Aquesta xifra, segons van apuntar des del parc lauredià, suposa un augment del 88% respecte al mateix període de l'any passat. Des de Naturlàndia van afegir que amb aquest resultat se segueix la tendència positiva de creixement ja que a dia d'avui, es comptabilitzen al voltant de 55.000 visitants, el que representa un augment del 200% respecte del 2013.

Aquesta Setmana Santa, el dia amb més visitants va ser el dissabte 19 d'abril, amb 3.075 entrades úniques venudes. Els visitants de Naturlàndia van ser principalment famílies amb nens provinents de l'Estat espanyol, sobretot de les comunitats autònomes veïnes.

Un dels principals pols d'atracció, segons els responsables del parc, va ser el parc d'animals. Un atractiu que s'ampliarà la setmana vinent, amb l'arribada de nous cérvols cedits per la Fundació espanyola per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, FAADA, i requisats per la Generalitat de Catalunya. Els animals provenen d'un parc lleidatà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT