PUBLICITAT

Renovació de la web del SAAS pensant en l'usuari

  • Millora la imatge, la tecnologia i els continguts respecte a la pàgina anterior
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge de la nova pàgina del SAAS. Foto: EL PERIÒDIC

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha renovat la pàgina web amb la intenció de millorar la comunicació amb el ciutadà i agilitzar la recerca d'informació. En aquest sentit, des del SAAS van assenyalar que el nou web www.saas.ad suposa una millora de la imatge, dels continguts i de la tecnologia respecte la pàgina anterior. L'objectiu principal és «apropar el ciutadà a la institució sanitària i a les diferents unitats assistencials que la conformen», va informar el SAAS.

Entre els diversos continguts la pàgina web inclou informació detallada de les Consultes externes, dels Centres de Salut i d'Atenció Primària, el funcionament del Servei d'atenció mèdica permanent i continuada, 116 o la Guia per a l'ingrés hospitalari. També es detallen els diferents programes assistencials com el d'Atenció al diabètic, la Unitat de Conductes Addictives (UCA) o el Programa Maternoinfantil.

El web inclou un apartat de notícies i una agenda d'activitats. El SAAS també disposa a partir d'ara de comptes a les xarxes Facebook i TwitterH.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT