PUBLICITAT

Josep Marticella serà el nou director general d'EMAP

  • Substituirà Josep Maria Gelabert, a punt de jubilar-se
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Gelabert, a l'esquerra, encaixa la mà amb el seu relleu, Marticella. Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El Consell d'Administració d'EMAP va nomenar ahir Josep Marticella com a nou director general d'Estacions de Muntanya Arinsal -Pal (EMAP SAU), en substitució de Josep Maria Gelabert. Així ho va informar el Comú massanenc en un comunicat en què recorden que Gelabert es jubilarà en els propers mesos.

Josep Marticella Garcia, andorrà de 43 anys, gestor i economista, reemplaçarà l'actual director general, Josep Maria Gelabert, que es jubilarà a finals d'agost. El Comú de la Massana ha informat que durant els propers mesos, Gelabert acompanyarà el nou director general per dur a terme el traspàs de coneixements.

Gelabert va ser nomenat director general en funcions d'EMAP ara fa dos anys, amb l'objectiu principal de dur a terme canvis organitzatius a la societat per tal d'arribar, entre altres qüestions, a uns resultats equilibrats, objectiu que es preveu que s'assoleixi aquesta temporada 2013-14, d'acord amb el pla de viabilitat realitzat l'any 2012.

El president del Consell d'Administració d'EMAP SAU, i cònsol de la Massana, David Baró, va agrair «el treball, compromís i dedicació amb l'empresa de Josep Maria Gelabert durant els darrers 32 anys, des de l'obertura de l'estació de Pal l'any 1982, i sobretot la seva tasca com a director general dels darrers dos anys, que han permès canviar la dinàmica de la societat». Baró també va manifestar que «s'inicia ara una nova etapa a la societat EMAP SAU, de consolidació i millora de resultats, creixement en serveis i alhora de professionalització del Consell d'Administració».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT