PUBLICITAT

El copríncep francès visitarà Andorra els dies 12 i 13 de juny

  • La setmana vinent una delegació de l'Elysée es desplaçarà al país
J. R. BAIGES / EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La representació del copríncep francès treballa amb l'objectiu que François Hollande visiti Andorra el proper mes de juny. Segons va informar ahir l'ANA, el copríncep vindria els dies 12 i 13 de juny, tot i que no hi ha confirmació oficial, a l'espera que la setmana vinent una delegació de l'Elysée es desplaci a Andorra i tanqui definitivament l'agenda de la visita.

El director del gabinet de la representant del copríncep francès, Pascal Escande, ja va anunciar la darrera Diada de la Constitució que estaven treballant sobre una hipòtesi de visita d'Hollande abans de l'estiu, i ja aleshores va assenyalar que la idea és que visiti totes les parròquies. La hipòtesi de treball és que el copríncep arribi el dia 12, faci nit al país, i el dia 13 recorri les set parròquies.

En tot cas, la visita res tindrà a veure amb la que va fer Nicolas Sarkozy (que va aixecar molta polseguera), que va estar unes hores a Andorra, i s'assimilarà més a la de Jacques Chirac. Segons ha pogut saber aquest rotatiu, es treballa perquè el copríncep francès visiti les diferents parròquies.

Discursos al Consell i a la plaça del Poble / També es preveu que faci un discurs al Consell General i un altre a la plaça del Poble. De totes maneres l'agenda no està gens tancada i la setmana que ve s'acabarà de polir els actes que haurà de protagonitzar François Hollande en aquests dos dies de visita al Principat. Lògicament, també hi haurà una trobada amb el copríncep episcopal. Joan-Enric Vives, que ahir es trobava fora de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT