PUBLICITAT

Una delegació arriba al país per preparar la visita d'Hollande

  • Va inspeccionar la zona d'aterratge de l'helicòpter i els edificis institucionals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33La delegació sortint del Comú d'Andorra la Vella, ahir. Foto: ANA/A.R.

Des de primera hora del matí, ahir, una delegació encapçalada per la representant del copríncep francès, Sylvie Hubac, va estar inspeccionant cada un dels llocs pels quals el Copríncep i President de la República francesa, François Hollande, passarà durant la visita del 12 i 13 de juny. A més d'Hubac, la delegació estava integrada pel cap del gabinet de la representació del copríncep francès, Pascal Escande, membres de protocol, tant del president de la República francesa com del Govern, així com responsables de seguretat i de comunicació.

Entre d'altres inspeccions que es van fer, hi va haver la del lloc d'aterratge de l'helicòpter, l'Estadi Comunal, el Consell General, el Govern i els set comuns. La delegació va mantenir trobades breus amb cada un dels representants institucionals en el moment de la visita, segons va informar l'ANA.

Aquesta primera inspecció ha de servir també per acabar de configurar l'agenda del copríncep francès durant la seva visita. Està previst que el Copríncep arribi el dia 12 de juny a la tarda i faci els actes institucionals al Consell General, passi la nit a Andorra, i l'endemà, 13 de juny faci un recorregut protocolari per les set parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT