PUBLICITAT

Rècord de participació a les activitats de la massana

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Comú de la Massana va donar dilluns el tret de sortida als Esports d'Estiu i a les Setmanes Temàtiques de teatre musical, tot i que al llarg d'aquests dos mesos hi haurà diferents propostes lúdiques. Aquesta setmana la xifra d'inscripcions arriba als cent-seixanta infants, la xifra més alta que s'ha registrat, ja que normalment la mitjana se situa en els cent-vint nens.

«Pensem que tant els nens com els seus pares valoren el servei que estem donant. La nostra premissa és que els infants es diverteixin i que estiguin al màxim en contacte amb la natura», va assegurar la consellera Natlàlia Cusnir.

Els Esports d'Estiu, la proposta que aplega més infants, proposa activitats com escalada, acampades, jocs de pistes, jocs col·lectius, etc. També continuen les setmanes temàtiques, que s'amplien amb noves propostes. Repeteix el teatre musical, una activitat per introduir els nens en les arts escèniques: l'expressió corporal, coreografies, interpretació... L'espectacle de fi de curs estarà basat en la pel·lícula Teen beach movie.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT