PUBLICITAT

Exhaurides les entrades per a l'estrena del Cirque du Soleil

  • El 60% de les reserves són d'espanyols, seguits d'andorrans i francesos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'espectacle del Cirque du Soleil de l'any passat. Foto: ÀLEX LARA

Les entrades per veure l'estrena del nou espectacle Scalada Mater Natura del Cirque du Soleil estan exhaurides. Només en queden unes quantes de peu que són prereserves no confirmades, tot i que està previst que s'esgotin abans de l'estrena de demà.

Pel què fa a la resta de dies, ja no queden entrades de peu però també se n'aniran alliberant de forma gradual de persones que no han confirmat la seva prereserva. Respecte a les entrades amb seient, la majoria d'aquestes estan venudes però encara n'hi ha de disponibles per alguns dimarts, dijous i divendres.

Dels 17.862 usuaris registrats a la pàgina web visitandorra.com, un 26,25% són persones que l'any passat ja van assistir a la primera edició de Scalada i aquest tornen a veure el nou espectacle, va informar ahir Andorra turisme. Això sí, gran part són usuaris nous (13.173 persones).

La majoria de les persones que han fet la reserva de la seva entrada procedeixen d'Espanya (64,65%) seguits d'Andorra (20,46%) i França (11,40%) i en percentatges més reduïts de Bèlgica, Regne Unit, Estats Units, Canadà, Rússia i Portugal.

No obstant això, les entrades adquirides per particulars suposen només un 15,7% del total de localitats a la venda. En concret, un 68,5% de les entrades han estat comprades per hotels i agències de viatges del país que s'han encarregat de fer la distribució a través dels seus propis canals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT