PUBLICITAT

Ordino reforça la presència policial per a les Festa del Roser

el periòdic
ORDINO

Periodic
Preparatius per muntar un escenari per a la festa ordinenca, ahir. Foto: COMÚ D'ORDINO

Ordino ha posat en marxa el dispositiu de seguretat i les mesures de prevenció per evitar aldarulls i molèsties als veïns del nucli antic durant les Festes del Roser, que se celebren del 4 al 7 de juliol. Per a la festa, que té com a escenari principal la plaça Major, el reforç policial serà de tres parelles per cobrir els accessos i el barri antic, i una patrulla, als voltants del poble.

El Comú va recordar que el tancament dels locals nocturns i bars itinerants es farà puntualment a l'hora indicada, previ avís. Altres mesures que posarà en marxa el consistori són l'obertura de l'enllumenat durant tota la nit a Prat de Call, Prat de Vilella i altres zones susceptibles de concentracions. Des de la comissió de festes, Maria Zorzano va voler llançar un missatge positiu demanant a la població el màxim de civisme perquè la festa esdevingui un èxit.

Pel que fa al programa d'actes, el tradicional repic de campanes a mitjanit obrirà divendres la festa grossa que s'allargarà fins diumenge. Alguns dels actes més esperats són la plega de Roses (diumenge, 6, 13.15 hores) i l'hamburguesada a Prat de Call (dilluns 7, 21 hores).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT