PUBLICITAT

Tributs posa en marxa mesures per agilitzar les declaracions

  • Es reforçarà el personal d'atenció al públic durant el juliol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Departament de Tributs i Fronteres ha posat en marxa diverses mesures destinades a agilitzar les liquidacions tributàries d'aquest mes de juliol. El dia 31 finalitza el termini per presentar les liquidacions relatives a l'exercici 2013 dels impostos de societats i d'activitats econòmiques, així com les d'IGI semestral, trimestral i mensual. El passat mes de juliol es van tramitar més d'11.000 liquidacions corresponents als impostos de societats, d'activitats econòmiques i l'IGI.

El departament ha acordat no acceptar la presentació de més de deu declaracions per una mateixa persona i tanda per augmentar la fluïdesa de l'atenció al públic. Alhora s'habilitarà un canal de recepció específic sense limitació de nombre de declaracions destinat als assessors i gestors professionals.

El Govern va assenyalar que aquest col·lectiu acostuma a presentar un nombre elevat de declaracions per tanda, fet que incrementa el temps mitjà d'espera de la resta de declarants. Els gestors de l'administració tributària tractaran aquestes demandes diàriament però fora de les hores punta.

El director general del departament de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa, va explicar que, igual que es va fer l'any passat, es reforçarà el personal d'atenció al públic durant el darrer tram de mes.

El departament recomana als obligats tributaris la utilització de l'oficina virtual per dur a terme via Internet la totalitat dels tràmits i així estalviar-se cues i desplaçaments. També recomanen que en cas d'utilitzar-se la via presencial es presentin les declaracions durant les primeres setmanes de mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT