PUBLICITAT

El Club Piolet celebra l'estiu

  • Vallnord Pal va acollir activitats com el museu del perfum o el taller per fabricar robots
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Al voltant de mig miler d'infants van participar dissabte en la primera edició de la Festa de l'Estiu del Club Piolet, a Vallnord Pal. En aquesta ocasió, la Caubella va acollir diverses novetats respecta a la Festa de la Neu, com un taller per fabricar robots, un museu del perfum i una presentació del conte escrit pel Piolet, L'arbre dels somnis.

El Club Piolet de Ràdio i Televisió d'Andorra, que organitza la tradicional Festa de la Neu a l'hivern, va celebrar dissabte la primera festa d'estiu per als socis, després que la novena edició de l'esdeveniment se celebrés sota la pluja i amb canvis en el programa, el passat mes de març. «Avui ha estat fantàstic, hem tingut la sort que el temps s'ha mantingut estable i hem pogut comptar amb l'assistència de prop de 500 nens», va explicar el director del Club Piolet, Agustí Franch.

El programa va comptar amb diverses novetats, entre les quals les més destacades van ser la presentació del conte L'arbre dels somnis, escrit pel Piolet, l'espectacle El Piolet vol ser artista i l'actuació del pallasso Gran Sabanini. També van ser molt ben rebudes altres activitats com el museu del perfum, el taller per fabricar robots o el de bombers, on els més menuts van poder aprendre a apagar focs.

L'èxit de la jornada ha fet pensar els organitzadors en una segona edició. Així Franch va indicar que «volem que més enllà de la televisió, els nens puguin apropar-se als personatges del club i jugar-hi d'una manera més continuada i no només un cop l'any».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT