PUBLICITAT

Pal practica la solidaritat en favor d'entitats andorranes

  • El Club Internacional d'Andorra organitza una jornada benèfica
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Participants de la jornada solidària de Fun@pal jugant a ?estirar la corda' Foto: FUN@PAL

El Club Internacional d'Andorra prepara una jornada solidària a Pal per al proper 13 de setembre sota el nom Fun@Pal. Els participants podran gaudir de jocs, activitats a l'aire lliure i una caminada benèfica. Així, l'objectiu, com expliquen a la seva pàgina web, és «passar moments molt entretinguts i feliços amb la família i amics, i al mateix temps recaptar diners per a causes benèfiques d'Andorra».

Les activitats / Els entreteniments i esdeveniments inclouran aliments i begudes així com música; activitats tradicionals com estirar la corda, curses de sacs, tómboles, tallers de pintura facial i tot d'activitats per a gent de totes les edats i nacionalitats. A més, es farà una caminada solidària per recaptar fons per a ONG i entitats del país. Aquesta és la programació del Fun@Pal organitzat pel Club Internacional d'Andorra. Precisament l'activitat del dia començarà amb la caminada solidària que es farà en una ruta circular al voltant del bosc al centre de la zona d'aparcament i cada participant comptarà amb patrocinadors (amics, familiars, coneguts…) que es comprometen a donar una quantitat específica per cada volta completada, segons informa l'ANA.

La recaptació / Cada participant lliurarà la recaptació a l'organització benèfica que esculli dins de les que formen part del Fun@Pal. Entre les entitats beneficiàries hi ha l'Associació de Dones d'Andorra, Càritas d'Andorra la Vella, Dames de Meritxell, Infants del Món, Apapma, Creu Roja, Unicef, Intermón Oxfam, St George's english- speaking church, Laika i els Petits cantors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT