PUBLICITAT

Donats d'alta els passatgers de l'accident d'autocar de Corbera

  • El bus fa la ruta que va de l'aeroport de Barcelona a Andorra
EL PERIODIC
CORBERA DE LLOBREGAT

Periodic
L'autocar accidentat a l'A2 a l'alçada de Corbera de Llobregat, dilluns Foto: BOMBERS DE LA GENERALITAT

Els passatgers de l'autocar de l'empresa Nadal que feia el recorregut entre l'aeroport del Prat i Andorra i que va patir un accident dilluns passat a les 21.15 hores, no van resultar ferits de gravetat. En l'accident només dos dels vint passatgers van patir ferides lleus, i des de l'empresa d'autocars van informar que els dos ja van estar donats d'alta unes hores després que es produís el sinistre.

Des d'autocars Nadal, Josep Maria Ginesta, va explicar que en l'accident un camió va topar contra la part posterior de l'autobús, i que tot i els importants danys materials, «el que compta són les persones i per sort no hi van haver ferits greus».

CAUSES DE L'ACCIDENT/Ginesta va indicar a que l'autobús circulava per l'A2 a l'alçada de Corbera de Llobregat, en sentit Lleida, i va alentir la marxa perquè portava una porta oberta i tenia la intenció d'aturar-se al voral de la carretera. El camió que circulava just al darrere ho va veure i va canviar de carril, però un altre camió, més petit, que circulava a poca distància del primer, no va ser a temps de reaccionar i va topar contra la part posterior de l'autobús. No obstant, els mossos van obrir el corresponent atestat per determinar les causes exactes del sinistre.

Com a conseqüència del cop el conductor del camió, que transportava roba a la tintoreria, va patir ferides en una cama, i dels passatgers de l'autobús dos van resultar ferits lleus. En el vehicle viatjaven un total de 19 persones.

Els bombers van rebre l'avís del sinistre sobre un quart de deu del vespre i es van personar ràpidament al lloc dels fets. Els passatgers que no van resultar ferits van ser traslladats a Andorra en un altre vehicle de la mateixa companyia d'autobusos. Nadal cobreix una línia de transport diària des del Principat fins a l'aeroport del Prat,passant per la mateixa ciutat de Barcelona, d'anada i tornada. L'accident va obligar a tallar dos carrils a la circulació, cosa que va provocar fins a tres quilòmetres de retencions a aquesta autovia en direcció Lleida. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT