PUBLICITAT

Andorra Telecom rebaixa a la meitat el preu per als turistes

  • Mobiland Clic passarà a costar 30 euros en comptes dels 60 actuals
IMAR MARTÍNEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carles Casadevall a la presentació de les novetats del Mobiland Clic, ahir Foto: TONY LARA

Andorra Telecom va presentar ahir les novetats que farà a Mobiland Clic de cara al turista. Els canvis s'aplicaran aquest mateix mes d'agost i, per començar, el producte passarà a dir-se Mobiland de pagament. Els canvis s'introduiran a partir del propera dilluns 11 d'agost. A més, el preu es rebaixarà a la meitat i passarà dels 60 euros actuals a 30 euros.

L'enquesta / El director de relació amb el client i màrqueting d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, va explicar que la decisió es va prendre després de fer una enquesta al Principat entre els clients de la companyia telefònica i fent incís en els turistes. Segons les dades obtingudes, el 86% dels turistes que arriben a Andorra disposen de telèfon mòbil lliure. A més, el 83% dels visitants utilitzen un smartphone, per tant poden navegar per la xarxa. Aquest recull de dades va fer que la companyia telefònica es plantegés un canvi per millorar les condicions per als turistes. Per fer-ho encara més fàcil, Casadevall va assegurar que la targeta SIM ja vindrà amb la marca per adaptar-la a qualsevol format, ja sigui l'estandar, Mini-SIM o Micro-SIM. Tot això afavoreix que els turistes puguin canviar en els seus dispositius les targetes per utilitzar-ne una del país.

Preus excessius per als turistes / Casadevall va assegurar que aquest servei «no competirà amb el roaming de les companyies estrangeres, sinó que serà un complement per als que apaguen el telèfon mòbil quan entren al país».

Casadevall va recordar que, avui dia, en molts països les tarifes són «desorbitades» per als turistes que arriben al Principat. El representant de la companyia va destacar que «per als telèfons espanyols i portuguesos l'ús d'internet a través dels aparells mòbils els pot arribar a costar 12 euros per megabyte». Els qui ho tenen millor són els que provenen de França o la Gran Bretanya, perquè aquests països apliquen les mateixes tarifes a Andorra que a la resta de països membres de la Unió Europea.

La campanya / Andorra Telecom posarà en marxa una campanya per informar als visitants. En aquest sentit, Casadevall va assegurar que «arribar als turistes un cop són a Andorra és molt complicat», per aquest motiu la companyia telefònica potenciarà la publicitat sobre les noves condicions del producte.

A través de «displays (pantalles o visualitzadors) als carrers i díptics», però Casadevall va incidir en què, sobretot «on farem més campanya és a través de la xarxa perquè els turistes coneguin el producte abans de venir al país». Els canals propis d'internet d'Andorra Telecom seran els més utilitzats. A més, Casadevall va assegurar que si la campanya funciona, a l'hivern la potenciaran encara més.

Dels enquestats, només el 25% estarien disposats a fer-se amb el producte a qualsevol preu, per aquest motiu Casadevall va explicar que «no ens hem marcat una xifra exacte com a objectiu». Per adquirir el servei, Andora Telecom oferirà punts de venta a totes les parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT