PUBLICITAT

AINA destina 20.000 euros per becar les colònies de 75 infants

  • El Govern es compromet a finançar part del camp d'esports, que necessita una millora urgent
C.G.
CANILLO?

Periodic
Foto:

Aquest estiu fins a 75 infants gaudeixen de manera gratuïta de les colònies d'AINA, una acció solidària que s'emmarca en el projecte Cap infant sense colònies i que suposa 20.250 euros d'inversió per a la institució. A banda, i gràcies als 49.500 euros que AINA rep del Ministeri de Salut i Benestar, s'aconsegueix rebaixar el preu total de les colònies de tots els infants. El cost per 13 dies són 270 euros. Sense la subvenció costaria 364 euros. És a dir, cada família s'estalvia 94 euros per infant.

Aquestes són algunes de les dades que es van donar a conèixer ahir durant la visita del cap de Govern, del ministre de Finances i Funció Pública, i del d'Afers Exteriors, a les instal·lacions de la institució canillenca. Una visita on Mossèn Ramón Rossell va plantejar quina és, a dia d'avui, la necessitat més urgent: la reforma del camp d'esports (vellet, on ahir hi jugaven molts nens). La inversió necessària ascendeix als 30.000 euros per asfaltar-lo i condicionar-lo. Martí es va comprometre a assumir part d'aquesta despesa.

La casa de colònies està acollint aquests dies els infants del tercer torn, que s'allargarà fins al proper 10 d'agost. Hi ha 175 colonistes, que se sumen als 173 i als 165 que van passar pel primer i pel segon torn. Així, i afegint les 100 places disponibles per al grup Sardanista de Montserrat de Lleida, i les 40 per a la llar de Sant Josep de la Muntanya, 742 nens i nenes passaran per AINA durant aquest estiu.

13.300 EUROS EN FORMACIÓ /AINA té unes despeses anuals de 50.800 euros. A banda de les beques, també es destinen 5.100 euros per formar als monitors (tres cursos durant tres caps de setmana), i 7.200 euros perquè aquests es treguin el curs oficial. A banda, la manutenció dels monitors (un total de 18) durant les colònies té un cost de 18.200 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT