PUBLICITAT

La jutge envia rogatòries a Andorra i Suïssa

EL PERIÒDIC
BARCELONA

El Jutjat d’Instrucció 31 de Barcelona va requerir a l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i a la seva dona, Marta Ferrusola, que aportin el testament del seu pare i l’acceptació de l’herència. 

A més, la jutge va acordar practicar les diligències que va sol·licitar la Fiscalia de manera que s’han lliurat les comissions rogatòries corresponents a Andorra i Suïssa perquè les entitats bancàries facilitin informació sobre l’existència de comptes bancaris o instruments financers a nom de la família Pujol o dels que hi figurin com a apoderats o autoritzats. 

Coincidint amb la pràctica d’aquestes diligències judicials, Jordi Pujol, que descansa a la seva residència estiuenca de Queralbs, va rebre ahir una citació de l’Agència Tributària que li van lliurar en mà dues funcionàries, segons va confirmar ell mateix. Pujol va rebre ara aquest requeriment d’Hisenda sense que hagi volgut precisar ni el dia ni el lloc en el qual ha estat citat, després que fos denunciat pel sindicat Manos Limpias. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT