De Sá atura el crono en 22,54s als 200 a l'Europeu

• El velocista andorrà es queda a 17 centèssimes de la seva millor marca amb un vent de -0,2
ZÚRIC

Mikel de Sá va afrontar ahir la prova dels 200 metres corresponents al Campionat d'Europa d'atletisme que s'està disputant a Zúric i es va quedar ben a prop de l'objectiu. El velocista andorrà va aturar el crono en 22,54 segons amb un vent desfavorable de -0,2 i no en 22,37s com s'havia dit ahir de manera errònia; aquest temps és la seva millor marca personal, aconseguida a Barcelona el passat 11 de juny i per tant ahir es va quedar a 17 centèsimes d'igualar-se, que era el que buscava.

De Sá tenia el pitjor registre dels vuit corredors que van córrer la sèrie 4 de les classificatòries i va acabar últim a 1,3s del penúltim –el suís Joel Burgunder–; dels 32 que van afrontar la primera ronda al matí, però, hi havia el corredor de Liechtenstein Fabian Haldner a la sèrie 2 que tenia pitjor rànquing –22,73s– i amb ell també es van complir els pronòstics perquè va acabar últim amb una marca de 23,06s.