PUBLICITAT

Un motorista s'estampa contra un camió d'escombraries

EL PERIÒDIC
CANILLO

Un resident portuguès de 36 anys d'edat es troba greu a conseqüència d'un accident que va tenir lloc el dimecres a la nit a la Carretera General 2, a l'alçada de l'Aldosa de Canillo, tal com va informar ahir el Cos de Policia.

Els fets van passar poc abans de les 22 hores quan la motocicleta, una KTM amb matrícula andorrana, que circulava en sentit sud direcció Encamp, va col·lidir contra un camió d'escombraries que estava aturat al costat de la carretera fent un servei.

A causa de l'impacte, la moto i el motorista van sortir projectats cap al carril contrari de la via, xocant contra un altre turisme (de matrícula també andorrana), que circulava en sentit nord. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar el Cos de Bombers, el Servei de Circulació i el SUM, que va traslladar el ferit a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Des del centre hospitalari escaldenc van informar que el motorista pateix una fractura oberta a la cama, motiu pel qual va quedar ingressat pendent de ser intervingut quirúrgicament. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT