PUBLICITAT

Pol Arias entra en escena als JJOO de la Joventut

  • L'andorrà buscarà rebaixar els 4min 9,89s amb què es va classificar
EL PERIÒDIC
NANJING

Periodic
Foto: FACEBOOK

El 4-2-3-1 seguirà sent el patró però segons dicten els partits, farem variacions puntuals»

La delegació andorrana que tindrà presència als Jocs Olímpics de la Joventut 2014 fa ja uns quants dies que estan a Nanjing, seu de la gran fita, i demà el jove Pol Arias serà el primer en entrar en escena, amb la disputa dels 400 metres lliures de natació.

Arias, que acaba de complir la majoria d'edat no fa ni un mes, assegura estar en un bon estat de forma: «Tota la càrrega ja fa temps que hem deixat de fer-la i des de fa uns dies hem estat fent treball específic», indica abans d'avisar que ja s'imagina què s'espera en la seva primera aventura olímpica: «Ja vaig viure-ho a nivell europeu i el nivell era fortíssim però és que ara s'uneix la resta del món i les dificultats es multipliquen».

Així doncs l'andorrà tractarà de centrar-se en objectius personals intentant rebaixar la marca de 4min 9,89s amb què va aconseguir el passaport olímpic, el passat 22 de març en una prova a França.

Cal recordar que el rècord d'Andorra està marcat en 4min 2,07s, una marca ben difícil d'assolir per a un jove Arias que va sense pressió, més per acumular experiència. De fet, el seu temps de classificació és el penúltim dels gairebé 40 nedadors que s'hi donen cita. La competició començarà a les deu del matí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT