PUBLICITAT

El Monster Truck amenitza un any més la Festa Major d'Encamp

  • Grau Roig torna a acollir l'espectacular lluita de cotxes
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
4 vehicles participen a l'espectacle de lluita de cotxes Monster Truck a Grau Roig, ahir. Foto: TONY LARA

Centenars de persones es van apropar ahir fins a l'aparcament de Grau Roig per gaudir de l'espectacle de la 22a edició del Crash car, una de les activitats més populars de la Festa Major d'Encamp i que aquest any va comptar amb la participació d'una quarentena de vehicles pilotats per joves de totes les parròquies. Els cotxes van pujar des del Prat Gran d'Encamp fins a Grau Roig, tot i que alguns van quedar-se pel camí.

ESPECTACULARITAT/Cal destacar l'espectacularitat d'un vehicle quatre per quatre de grans dimensions que va protagonitzar diverses maniobres per sobre dels cotxes participants a l'esdeveniment. Els conductors van destacar la diversió i la descarrega d'adrenalina que suposa prendre part d'aquesta activitat. Una resposta «molt bona», segons el membre de la comissió de festes, Xavi Fernández, ja que esperaven «una mica menys de vehicles», va admetre.

De fet, alguns dels conductors poden passar fins a un mes preparant el vehicle perquè faci més soroll i per destacar en la seva prestació.

Encara que l'acte va coincidir amb un pont i, per tant, «molta gent marxa de vacances», com va reconèixer Fernández, la resposta del públic va ser bona i l'aparcament de Grau Roig es va omplir de gom a gom.

UN CLÀSSIC/Com que el Crash Car ja s'ha convertit en un «clàssic» aquest any el van voler «rejovenir», va explicar el responsable de la comissió de festes d'Encamp. Per això van afegir un espectacle de Monster Truck al final, en el qual un cotxe quatre per quatre de grans dimensions fa maniobres amb els vehicles participants al Crash Car «quan ja estan desballestats», va assenyalar.

Els pilots, per la seva part, van destacar que es tracta d'una activitat que «només es fa a Andorra» i que descarreguen «molta adrenalina», van declarar Romain François, Jerome Lacase i Alex Garcia. La clau per arribar al final amb el cotxe és «provar de no picar de davant», va manifestar François. A més, va afegir Garcia, amb les topades «sembla que et facis molt mal però no, és suportable». Tot i l'espectacularitat de les topades s'han de respectar unes normes bàsiques de seguretat. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT