PUBLICITAT

Veure el MoraBanc tota la lliga regular per 140 euros

  • El club tricolor presenta la nova campanya d'abonaments sota el lema ?Som un país'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge de la grada principal del Poliesportiu, durant el curs passat Foto: àlex lara

Anar al Poliesportiu a veure els 17 partits del BC MoraBanc Andorra de la fase regular pot costar-li a un adult uns 140 euros. Es tracta d'una de les tarifes més econòmiques dels equips que jugaran la temporada que es presenta a la Lliga Endesa, segons va assegurar ahir el president, Gorka Aixàs, en la presentació de la nova campanya d'abonaments: «Hem donat moltes voltes als preus i els hem ajustat el màxim possible. Hem seguit una política basada en que tothom hi pugui anar, sense excepcions».

El ben cert és que les tarifes per fer-se soci són un caos monumental, però ben mirat tan el patrocinador principal com el club han inclós una gran quantitat de descomptes, regals i avantatges per comprar en altres empreses del país que fins i tot poden fer que a l'abonat, estalviant d'una banda i de l'altra, acabi pagant una misèria per la quota.

L'únic apunt a tenir en compte és que, a diferència dels anys anteriors, ja no es podrà ser soci sense tenir una butaca assignada. Els seients tindran quatre nivells de preu, segons si estan en zona VIP, la central o les dues graderies de darrere de les cistelles, on hi ha la tarifa més barata. «Barça i Madrid, per exemple, també estan inclosos en el preu per als abonats. Durant el partit, però, el club es reserva el dret de pujar el preu habitual de les entrades», va detallar Aixàs.

AVANTATGES PER ALS ABONATS ACTUALS / El MoraBanc Andorra ja té les tarifes de tots els partits i els abonaments de temporada tindran un 20% de descompte en referència a la suma del total dels preus. A més, per als prop de 1.200 socis que ja eren abonats hi haurà un descompte addicional d'un 10% i, per als que són també accionistes, un 10% més acumulat.

A banda d'això, es pot aconseguir un 20% mitjançant un abonament de veterà –majors de 65 anys–, infantil –entre 6 i 15– jove –entre 16 i 22– o familiar –quatre adults–, mentre que per als menors de sis anys que no ocupin seient l'accés serà gratuït.

AVANTATGES DELS CLIENTS DE MORABANC / El patrocinador principal també vol dir la seva i ho ha fet oferint una targeta Visa –clàssica o electron– que, entre d'altres nombrosos avantatges en sortejos, descomptes i cúmul de punts, els permetrà pagar les quotes de temporada en tres mesos i sense interessos. Es tracta d'una «targeta de país», tal i com va detallar la directora de màrqueting, Mireia Maestre, i que va de la mà de l'eslògan de la campanya d'abonats del club: ‘Som un país'. Escollir perquè segons Aixàs: «Som l'únic equip de l'ACB que representem un país [valgui la redundància] i tenim aquesta responsabilitat que acceptem amb il·lusió».

Ara cal treballar per arribar als 2.500 socis que preveu tenir el club. Els que ja eren abonats tenen fins el dia 15 per renovar el carnet amb l'avantatge de poder conservar el seu seient. A partir de llavors s'obrirà el ventall a tothom. Les tarifes i la ubicació dels seients del Poliesportiu d'Andorra es poden consultar a la secció d'esports del nostre web, www.elperiodicdandorra.ad.

 

Per veure els preus dels abonaments i la distribució dels seients, fes un click aquí:

http://www.elperiodicdandorra.ad/esports/35892-abonaments-temporada-2014-2015-bc-morabanc-andorra.html

 

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT