PUBLICITAT

Pascual: «Per a un equip nou és important començar bé»

  • Per primera vegada, el Barça està d'estada a Encamp sent rival del BCA
I.MOURE
ENCAMP

Periodic
Pascual regala una samarreta del Barça a Torres, ahir al comú Foto: TONY LARA

Per setè any consecutiu, el Barça de bàsquet ha vingut a Encamp per fer la ja tradicional estada de pretemporada d'una setmana però aquest estiu hi ha un petit detall que apareix per primera vegada: serà rival del BC MoraBanc Andorra. De fet, el tècnic del conjunt blaugrana fa un parell d'anys, mentre els tricolors vivien a la LEB Or, que diu: «Tant de bo pugi a l'ACB». Aquesta vegada ja no parla de desitjos: «Per fi ha arribat», va sentenciar ahir.

És per això que els mitjans de comunicació del Principat no hem volgut deixar escapar l'opinió d'un entrenador de renom internacional com és ell sobre la capacitat que pot tenir el MoraBanc per competir en la millor lliga d'Europa. Unint lligams, Pascual va recordar que havia dirigit en la temporada 2003-2004 a un Peñarroya que estava en el declivi de la seva carrera esportiva, en l'Aracena de la LEB.

Tornant a l'actualitat, Pascual va felicitar el MoraBanc per portar «dos anys extraordinaris» i va beneir la política de fitxatges: «Manté el gruix de jugadors de la campanya passada, que oferia un joc molt alegre, i s'ha reforçat amb jugadors interessants». Entre ells Víctor Sada i un vell alumne seu com Jordi Trías: «Són dos grans jugadors que formen part dels darrers anys èxits del Barça i els desitjo tota la sort del món aquí», els va lloar.

El tècnic blaugrana va voler fugir de pronòstics en ser preguntat sobre el sostre del MoraBanc en l'ACB: «És l'única pregunta que m'havia preparat però no sé que respondre perquè si dic que pot lluitar per entrar al play-off potser Peñarroya em mata i si dic que lluitarà per no baixar sortirà algú altre que em dirà el mateix. El que està clar és que per a un equip novell, és important començar bé perquè no entrin els dubtes. Al final ja es veurà, però l'inici marcarà la temporada».

Curiosament, el segon partit oficial del BCA podria ser la final de la Lliga Catalana contra el Barça. Abans, però, tots dos hauran de guanyar els seus enfrontaments de semifinals, que ja coneix els horaris: Joventut-MoraBanc a les 18.30 hores i Barça-Manresa a les 21.00. A la Seu, l'1 i 2 d'octubre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT