PUBLICITAT

Dia sense canvis i 'Purito' avisa: «Espero poder atacar»

  • El resident continua a 1min 35s de Contador i s'apropa la muntanya
EL PERIÒDIC
LOGRONYO

Periodic
Valverde, Contador i ?Purito' (a la dreta), en l'etapa de dimecres Foto: efe / javier lizón

Una caiguda a falta d'un quilòmetre per a la meta en l'etapa d'ahir, amb sortida i arribada a Logronyo, va marcar una 12a etapa de La Vuelta sense ensurts. L'accident no va tenir cap conseqüència negativa per als que lluiten pel títol i la General es manté amb Alberto Contador al capdavant, Alejandro Valverde a 20 segons, Rigoberto Urán a 1min 8s, Christopher Froome a 1min 20s i el resident Purito Rodríguez cinquè a 1min 35s.

Va guanyar l'alemany John Degenkolb (Giant Shimano), que va camí d'igualar les cinc victòries aconseguides en l'edició del 2012, però fins a 163 corredors van marcar el mateix registre en una etapa perfecta per als velocistes.

Purito veu passar els dies i sap que l'alta muntanya, el seu terreny preferit, està molt a prop d'arribar. Per això ahir mateix, una vegada acabada l'etapa, va enviar un missatge als seus adversaris: «Espero poder atacar». I és que el ciclista de Parets va confessar que es troba bé de forces i que per això en moments puntuals fa treballar el seu equip, als quals els va fer un gest de complicitat: «Estan molt combatius».

Purito considera que el cap de setmana que arriba i el dilluns, amb finals a la Camperona de Lleó, i els Llacs de Covadonga i la Farrapona a Astúries, es preveu «molt dures». «Queda molta muntanya i espero que la Vuelta es posi bé per a mi, tot i que està sent bastant moguda», a més de reconèixer que tant Contador com Valverde tenen avantatge sobre la resta de corredors «tant de temps com de força».

Avui espera una etapa entre Belorado (Burgos) i Obregón (Cantàbria)amb 188,7 quilòmetres de distància, dos ports de tercera categoria i un de segona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT