PUBLICITAT

El MoraBanc inicia la bateria d'amistosos avui amb el Manresa

  • Peñarroya avisa: «El partit no servirà per valorar què ens espera a la Lliga Endesa»
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Ahir era el dia de les presentacions per als dos esports d'equip que més interès desperten al Principat. L'un era el de la selecció de futbol i l'altre, el del BC MoraBanc Andorra. Una hora abans de què Ilde, Òscar i Ferran Pol mostressin l'elàstica que utilitzaran en la pròxima fase de classificació a l'Estadi Comunal, apareixien al Joan Alay Sada, Blanch i Betinho per mostrar la indumentària que vestiran a l'ACB.

Ho van fer els minuts previs al darrer entrenament abans d'iniciar la bateria d'amistosos de pretemporada, que serà aquesta tarda (19.00 hores) davant el Bruixa d'Or Manresa a Sant Julià de Vilatorta.

Un partit que per a Joan Peñarroya «arriba molt d'hora» per valorar què li espera al seu equip a la Lliga Endesa, davant d'un dels 17 rivals que tindrà en la fase regular. «És només una primera presa de contacte. El jugador agraeix començar a jugar i competir, però per a mi això no és més que un entrenament de qualitat».

El tècnic del quadre andorrà tindrà les ja conegudes baixes de Román Martínez –jugant el Mundial amb Mèxic– i Bogris –a l'Europeu de 3x3 amb Grècia–, que per a Peñarroya serà «una bona oportunitat» perquè els joves Guillem Colom, Toi Gabriel i Filip Knezevic. Sobre el fitxatge que encara no ha arribat va anunciar: «Portem tres setmanes esperant-lo però no ens hem de precipitar. Volem algú que ens agradi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT