PUBLICITAT

Els favorits es demanen festa per segon dia seguit

EL PERIÒDIC
OBREGÓN

Periodic
Foto: EFE/JAVIER LIZON

Ahir, igual que dijous, la vigilància entre els favorits va ser tan exhaustiva que de nou va haver-hi taules. La part noble de la classificació continua igual que dimecres quan va acabar la contrarellotge, és a dir, amb Alberto Contador com a líder i tancant el top-5 Purito Rodríguez a 1min 35s. Entremig, Valverde, Urán i Froome, també amb opcions.

L'alta muntanya és molt a prop i allà és on promet atac el líder de Katusha. Ahir, però, els dos ports de tercera categoria i l'altre de segona no van concedir gaire joc.

El pilot va arribar comprimit a la recta final, a falta de dos quilòmetres van a Gianluca Brambilla i Daniel Navarro i va guanyar finalment l'espanyol, tot i que va aguantar els últims mil metres escassos segons per davant. A cinc segons entraven, un rere l'altre, Purito i els seus contrincants.

Arriben les etapes que decisives. Avui Contador, Valverde y Purito afronten un final desconegut, ja que cap d'ells ha rodat a La Camperona, un port que compta amb el quilòmetre més dur de la història del ciclisme, amb un percentatge mínim del 19 %. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT