PUBLICITAT

Amàlia rivalitzarà amb Joan Vinyes a l'Eurocup

  • El motor acapara el protagonisme amb l'afegit de Llovera a l'Espanyol i Cardelús al CEV Repsol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El motor acapararà tota l'atenció del cap de setmana. Sobretot a Spa en l'Eurocup Seat Lleó, on es viurà un duel fratricida entre els germans Joan i Amàlia Vinyes. Llovera posarà el seu gra de sorra participant a Cervera en l'Espanyol igual que Cardelús al FIM CEV Repsol.

AUTOMOBILISME
Spa, un circuit de luxe amb els Vinyes

El mític circuit belga d'Spa-Francorchamps és un escenari ideal per ajuntar els dos germans Vinyes i presenciar un duel fratricida. Amàlia, aquest any centrada en l'Eurocup Seat Lleó, tindrà en Joan un inesperat rival a la graella de sortida de la quarta cita. Tots dos s'han posat entre cella i cella lluitar per estar entre els més ràpids, així que l'espectacle entre estarà garantit.

A Cervera també hi ha cita aquest cap de setmana, corresponent al Campionat d'Espanya de terra, on hi serà Albert Llovera i el seu Fiat Grande Punto S2.000 amb l'objectiu de pujar al podi en el grup N. «Sempre et poden perjudicar imprevistos com una punxada però el cotxe està a punt per competir i mantenim les opcions als llocs d'honor», va dir.

MOTOCICLISME
Cardelú, dels més ràpids als lliures

Xavier Cardelús està a Navarra, localitat en la qual es disputa la sisena cita del FIM CEV Repsol de Moto3. Allà hi ha l'andorrà Xavier Cardelús, qui afronta la carrera d'avui –televisada per Energy i MovistarTV– després d'estar entre els més ràpids en les sessions lliures, baixant en un segon el millor temps de l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT